ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

HIWIN

Η HIWIN είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές γραμμικής κίνησης (linear και ball screw) τόσο στην Ευρωπαϊκή όσο και στην Ασιατική αγορά. 

HIWIN σημαίνει: “Hi-tech WINner”

H HIWIN παράγει καινοτόμα βιομηχανικά προϊόντα υψηλής ακρίβειας, τεχνολογίας και προστιθέμενης αξίας. Τα προϊόντα HIWIN μπορούν να αντικαταστήσουν τα υδραυλικά εξαρτήματα, να μειώσουν τη ρύπανση και τον θόρυβο και να εξοικονομήσουν ενέργεια. 

Η HIWIN έγινε ευρέως γνωστή λόγω των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που έχει κατοχυρώσει σε περισσότερες από 34 χώρες ανά το κόσμο (μεταξύ αυτών Η.Π.Α., Ιαπωνία και Ευρωπαϊκή Ένωση).

HIWIN γιατί αξίζει να την επιλέξεις:

  • Η HIWIN είναι ο πρώτος κατασκευαστής προϊόντων γραμμικής κίνησης και ελέγχου κίνησης στον κόσμο που διαθέτει πιστοποιήσεις ISO-9001 και ISO-14001.
  • Ποιότητα – τα προϊόντα  HIWIN έχουν  απαράμιλλη ποιότητα και είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμα στην αγορά. Έχουν ανθεκτική κατασκευή, μεγάλη διάρκεια ζωής και υψηλή αντοχή στη διάβρωση.
  • Τα προϊόντα HIWIN είναι εύχρηστα, ανθεκτικά και αξιόπιστα και διακρίνονται για την στιβαρή κατασκευή τους.
  • Τα προϊόντα γραμμικής κίνησης βρίσκουν την εφαρμογή τους σε διάφορους κλάδους. Ενδεικτικά: Συσκευασία, Επεξεργασία Τροφίμων, Αυτοματισμοί, Εκτύπωση και Συσκευασία, Βιομηχανία Πλαστικών, Εμφιαλωτήρια, Ενέργεια, Εργαλειομηχανές, Χαλυβουργία, Βιομηχανίες Ξυλείας και άλλα.