Add Heading Text

MOTIVE

Add a body paragraph text

Ανακαλύψτε τους Ηλεκτρικούς Κινητήρες

Αλυσίδες Diamond

Αυτό που κάνει την DIAMOND πρωταγωνιστή στην αλυσίδα είναι η δέσμευση στην ποιότητα.

Τα Οδοντωτά Γρανάζια ακολουθούν διαστάσεις βήματος, κυρίως σε ίντσες π.χ. 1/2″, 1″ κλπ. και χρησιμοποιούνται για μετάδοση κίνησης με αλυσίδα και στο εμπόριο μπορούμε να βρούμε τα γρανάζια αυτά μέχρι και βήμα 2 ίντσες.
 
Μέχρι τη διάσταση αυτή τα οδοντωτά γρανάζια είναι διαθέσιμα σε μονά, διπλά και τριπλά. Από αυτή την διάσταση και πάνω υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής τους.

Υπερέχει σε σύγκριση με τις άλλες αλυσίδες:

  • Ποιότητα υλικών κατασκευής
  • O αυστηρός έλεγχος της ατμόσφαιρας, του χρόνου και της θερμοκρασίας βελτιστοποιεί τις ιδιότητες του υλικού
  • Απόλυτη ακρίβεια σχεδίασης κάθε στοιχείου, βάσει των πρότυπων διαστάσεων, για να μπορέσει να επιτευχθεί η βέλτιστη απόδοση. Ακίδες ακριβείας (pins), κυλίνδρους χωρίς συγκόλληση (rollers) και εξωθημένοι συμπαγείς δακτύλιοι λειτουργούν απόλυτα με πλάκες ζεύξης (linkplates)
  • Shot peening: προσθέτει ένα στρώμα πίεσης συμπίεσης που βοηθά τα συστατικά να αντιστέκονται στην αποτυχία κόπωσης όταν εκτίθενται σε επαναλαμβανόμενα υψηλά φορτία
  • Λίπανση: χρησιμοποιεί μια κατάλληλη φόρμουλα λίπανσης και διαδικασία καυτής εμβύθισης σε όλες τις λιπαντικές αλυσίδες για βελτιωμένη προστασία από τη διάβρωση και παρατεταμένη διάρκεια ζωής
  • Preloading: Όλες οι αλυσίδες είναι προφορτωμένες για να τοποθετήσουν τις ακίδες και τους δακτυλίους για να μειώσουν την αρχική λειτουργία και να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής της αλυσίδα

Η ειδοποιός διαφορά της DIAMOND είναι η απόλυτη δέσμευση στην ποιότητα.

Παρότι μια αλυσίδα φαντάζει κάτι απλό, ένα μόνο κομμάτι τριών μέτρων ANSI #40 αποτελείται από 1200 επιμέρους μικρά εξαρτήματα, κάθε ένα από τα οποία είναι ένα πιθανό σημείο αστοχίας. Η ειδοποιός διαφορά της DIAMOND είναι η απόλυτη δέσμευση στην ποιότητα η οποία θα σου εξασφαλίσει την υψηλότερη ποιότητα για την εφαρμογή σου.

diamond-deference

Υλικά Κατασκευής

Η διαφορά της DIAMOND ξεκινά με τις πρώτες ύλες οι οποίες πληρούν αυστηρά πρότυπα για τα μέταλλα, τις μηχανικές ιδιότητες, και την περιεκτικότητα σε άνθρακα και κράματα ώστε να διασφαλίζεται η καθαρότητα του μετάλλου η οποία επηρεάζει σημαντικά την αντοχή σε εφελκυσμό και σε κόπωση.

Θερμική επεξεργασία

Ο αυστηρός έλεγχος των ατμοσφαιρικών συνθηκών, χρόνου και θερμοκρασίας βελτιστοποιούν τις ιδιότητες του υλικού – αυξάνοντας την αντοχή σε δύναμη, διάρκεια και φθορά.

Κατασκευή

Κάθε εξάρτημα που σχεδιάζει η DIAMOND πληροί αυστηρά διαστασιολογικά πρότυπα για βέλτιστη απόδοση.  Οι υψηλής ακρίβειας κατεργασμένοι πίροι, τα ράουλα απόλυτης κυλινδρικής διατομής και οι συμπαγείς μπούσες κατασκευασμένες με εξώθηση συνεργάζονται άψογα με τα συνδετικά πλακάκια που δημιουργούνται μέσω αποκλειστικής διαδικασίας πολλαπλών σταδίων ώστε να μεγιστοποιείται ο χώρος για το ρουλεμάν με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται ανώτερη απόδοση στη σειρά αλυσίδων Diamond.

Shot Peening

Εξειδικευμένος εξοπλισμός shot peening αναπτύχθηκε για να διασφαλίσει την προστασία των εξαρτημάτων. Το shot peening προσθέτει μια επίστρωση θλιπτικής προέντασης η οποία βελτιώνει την αντοχή σε κόπωση των επιμέρους εξαρτημάτων όταν αυτά υπόκεινται σε επαναλαμβανόμενα υψηλά φορτία.

Λίπανση

Η διαφορά γίνεται αντιληπτή από την πρώτη στιγμή, η πραγματική εκτίμηση όμως έρχεται στο βάθος του χρόνου. H Diamond χρησιμοποιεί μια εξειδικευμένη φόρμουλα λίπανσης “hot dip” για ενισχυμένη προστασία σε διάβρωση και φθορά.

Προένταση

Μετά τη συναρμολόγηση, όλες οι αλυσίδες υπόκεινται σε προτάνυση για να δέσουν σωστά πίροι και μπούσες. Οι αλυσίδες είναι έτοιμες για χρήση με διασφαλισμένη αυξημένη διάρκεια ζωής.

Η λοξοτομή είναι αυτή που κάνει τη διαφορά

Οι αλυσίδες Diamond έχουν λοξοτμημένη άκρη για έναν απλό λόγο – κάνει την αλυσίδα πιο δυνατή. Ο καθορισμένος προσανατολισμός στα συνδετικά πλακάκια δίνει μεγαλύτερο χώρο στα ρουλεμάν, ενώ παράλληλα η λοξοτομή επιτρέπει την χρήση αυτοματοποιημένου εξοπλισμού συναρμολόγησης. Μεγαλύτερες αλυσίδες διαθέτουν χαρακτηριστικούς δείκτες πέραν της λοξοτομής για την επίτευξη σωστού προσανατολισμού μέσω χειροκίνητης συναρμολόγησης.

45 ΧΡΟΝΙΑ

Εμπνέουμε Εμπιστοσύνη με Κορυφαίες Συνεργασίες