Οι μηχανικοί στην Henkel ήθελαν να δείξουν πόσο δυνατά και αξιόπιστα είναι τα νέα προϊόντα υβριδικής συγκόλλησης και έτσι αποφάσισαν να το αποδείξουν τραβώντας ένα τρένο συνολικού βάρους 208 τόνων χρησιμοποιώντας μόλις 3 γραμμάρια από το νέο LOCTITE παγκόσμιο κατασκευαστικό συγκολλητικό και αφήνοντας το να δράσει για 60 λεπτά.

Τα νέα γενικής χρήσεως Παγκόσμια Κατασκευαστικά Συγκολλητικά συνδυάζουν τις ιδιότητες όλων των κλασσικών προϊόντων κατασκευαστικής συγκόλλησης σε μια νέα υβριδική τεχνολογία η οποία προσφέρει αντοχή, ανθεκτικότητα, ταχύτητα & ευελιξία.

Τεχνικά χαρακτηριστικά Υβριδικής Τεχνολογίας:

  • γρήγορη σκλήρυνση σε μεγάλα διάκενα
  • συγκόλληση πολλαπλών υποστρωμάτων (Πρόσφυση σε Πλαστικά, Μέταλλα, Ελαστομερή, Γυαλί & Ξύλο)
  • πολύ καλή αντοχή συγκόλλησης και ανθεκτικά στο περιβάλλον (αντοχή σε κρούση, υγρασία και χημικά)
  • ασφαλή στην χρήση (ΕΗ&S)

H LOCTITE HY 4060 GY είναι ένα απαραίτητο συγκολλητικό για γενικής χρήσεως επισκευές σε ευρύ φάσμα υποστρωμάτων. Είναι κατεργάσιμο ενώ έχει εξαιρετική ικανότητα σκλήρυνσης σε χαμηλές θερμοκρασίες. Είναι έτοιμο προς χρήση και δεν χρειάζεται πιστόλι ή αναμικτήρα.

Η LOCTITE HY 4070 δεν πρέπει να λείπει από καμιά εργαλειοθήκη συντήρησης καθώς προσφέρει πολύ γρήγορη και δυνατή συγκόλληση στα περισσότερα πλαστικά μέταλλα και ελαστομερή, εξαιρετική κάλυψη διακένου μέχρι 5mm και είναι έτοιμη για χρήση.

H LOCTITE HY 4080 GY είναι ένα ανθεκτικό & ισχυρό κατασκευαστικό συγκολλητικό με καλή αντοχή σε κρούσεις. Έχει εφαρμογή σε ένα ευρύ φάσμα συγκόλλησης- μέταλλα, πλαστικά, λάστιχα, ξύλα, κ.λ.π. και σε σύγκριση με τα ΜΜΑs (Methyl Methacryl Adhesives) έχει χαμηλότερη οσμή και δεν είναι εύφλεκτο.

Η LOCTITE HY 4090 είναι κατάλληλη για γρήγορη και δυνατή στερέωση (3-4 λεπτά ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες) σε ένα ευρύ φάσμα συγκόλλησης. Έχει εξαιρετική θερμική αντοχή  και αντοχή σε συνθήκες περιβάλλοντος. Είναι ιδανική λύση για εφαρμογές όπως η συγκόλληση λογότυπων, ταμπελάκια ταυτότητας εξοπλισμού, στερέωση συρμάτων, συγκόλληση φλαντζών και στεγανοποίηση διατάξεων φωτισμού led.