24ωρη Εξυπηρέτηση

Η Κυριάκος Χατζόπουλος ΑΕ βρίσκεται πάντα δίπλα στους πελάτες της και αφουγκράζεται τις ανάγκες της αγοράς. Από το 1978 εφαρμόζουμε το σύστημα της 24ωρης εξυπηρέτησης 7 ημέρες την εβδομάδα.

Διαθέτοντας ένα πλήρες stock στις κεντρικές αποθήκες μας στο Σχηματάρι αλλά και στα καταστήματα της Αθήνας, μπορούμε να καλύψουμε άμεσα κάθε σας ζήτηση. Ταυτόχρονα έχουμε την δυνατότητα να εκτελέσουμε επείγουσες παραγγελίες αεροπορικά από τις κεντρικές αποθήκες των προμηθευτών μας στο εξωτερικό καθώς επίσης και από συνεργάτες μεταπωλητές σε όλο τον κόσμο, καθώς είμαστε μέλη του Bearingnet - Παγκόσμιο Δίκτυο Μεταπωλητών.

Με ένα σύστημα υποστήριξης που αποτελείται από πολύ καλά καταρτισμένους και άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς, είμαστε στην διάθεσή σας για να απαντήσουμε σε κάθε τεχνική ή οικονομική πληροφορία. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προσφέρουμε τις τεχνικές γνώσεις και τις υπηρεσίες μας.

Παροχή Υπηρεσιών

Η Κυριάκος Χατζόπουλος ΑΕ είναι η πλέον εξειδικευμένη εταιρεία στον τομέα του βιομηχανικού ανταλλακτικού τόσο σε προϊόντα και υπηρεσίες, όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό. Η μακροχρόνια εμπειρία μας στο χώρο αυτό σε συνδυασμό με τις δυναμικές συνεργασίες που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια με κορυφαίους στο κλάδο κατασκευαστές, μας έχουν κατατάξει υψηλά στην προτίμηση των πελατών μας.

Η εταιρεία μας διαθέτει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της σε όλο το φάσμα της Ελληνικής Βιομηχανίας, Ναυτιλίας, Αιολικά Πάρκα, Κατασκευαστές Μηχανημάτων, Δημόσιους Οργανισμούς κλπ προσφέροντας άριστη τεχνική εξυπηρέτηση, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη μείωση του κόστους συντήρησης.